SEJEMSKI CATERING

Naša ekipa se lahko ponosno predstavi kot Vaš catering partner na Vašem prihajajočem sejmu. Ponujamo vam vrhunsko kulinarično izkušnjo, ki bo navdušila vaše obiskovalce in prispevala k uspehu vašega sejemskega dogodka.

Kulinarično doživetje: Naš catering se ne omejuje zgolj na hrano – ustvarjamo nepozabne okuse, ki bodo pustili vaše obiskovalce brez besed. Naša ponudba zajema širok spekter jedi, prilagojenih vašim željam in potrebam. Ne glede na to, ali si želite sveže pripravljenih prigrizkov, obloženih sendvičev ali izbranih jedi, smo tukaj, da izpolnimo vaše pričakovanja.

Profesionalna Storitev: Naša strokovna ekipa cateringa se ukvarja z vsako podrobnostjo.  Z nami se lahko sprostite in osredotočite na glavne cilje vašega sejemskega dogodka. 

Prilagodljivost in Kreativnost: Razumemo, da je vsak sejem edinstven, zato smo pripravljeni prilagoditi našo ponudbo vašim potrebam. Naši kreativni kuharji bodo sestavili jedilnik, ki bo izražal vašo blagovno znamko in privlačil obiskovalce.

Zanesljiv Partner: Naša prednostna naloga je zagotoviti, da ste popolnoma zadovoljni s cateringom na vašem sejmu. Smo zanesljiv partner, ki bo delal z vami od začetka do konca, da bo vaš dogodek potekal brezhibno.

 

Sodelujte z nami in zagotovite, da bodo obiskovalci zapustili vaš dogodek z nasmehom na obrazu

Kontaktirajte nas za več informacij:

Marketing in prodaja:  prodaja.gostinstvo@gorenje.com  ali  +386 3 899 1267

Catering: catering@gorenje.com ali 041 670 872