SPOŠTOVANI BODOČI MLADOPOROČENCI

Sanjate o popolnem poročnem dnevu, ki bo presegel vaša najbolj pričakovanja? Podajte se na čarobno poročno potovanje v našem prečudovitem poročnem prostoru, kjer se pravljica sreča z nepozabnim doživetjem.

Pri nas se zavedamo, da je poročni dan eden najpomembnejših trenutkov v vašem življenju. Zato smo se zavezali, da vam zagotovimo popoln dan, ki se bo zapisal v vaš spomin in srcu. Naša ponudba združuje vrhunsko kulinariko, čudovit ambient ter celovito izkušnjo.

Imamo dve prečudoviti poročni lokaciji, kjer lahko uresničite svoje sanje o popolnem poročnem dnevu:

1. Hotel Paka – Haus Restavracija: Naša prva lokacija v samem srcu mesta Velenje, vas bo očarala s svojo elegantnostjo in prefinjenostjo. Haus Restavracija sprejme do 90. svatov. S prostornim in urejenim prostorom ter izvrstno kulinariko vam bomo omogočili, da svoj poseben dan praznujete s stilom in eleganco ter kulinaričnim doživetjem na najvišjem nivoju. 

2. Restavracija Jezero tik ob velenjskem jezeru: Naša Restavracija Jezero je skrit dragulj ob Velenjskem Jezeru, kjer se narava in eleganca prepletata v nepozabno kombinacijo in je primerna za večje poroke ( do 200. svatov). Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za vsak detajl, da bo vaša poroka potekala brezhibno. Na voljo imamo tudi možnost prilagoditve prostora in menija, da bo vaša poroka resnično odražala vaše želje in osebnost.

3. Catering na vaši lokaciji: Poleg tega, da smo idealna lokacija za vašo poročno slavje, se zavedamo, da nekateri pari že imate svojo sanjsko poročno lokacijo. Naša profesionalna in strokovna ekipa z večletnimi izkušnjami in lastnim inventarjem,  vam bo zagotovila brezhiben poročni catering. Nas pristop je oseben in se prilagodimo vašim željam in potrebam, da boste zadovoljni tako Vi kot Vaši svatje. 

4. Poročne torte in sladki butik: Naše poročne torte oblikujemo po vaših željah in tematiki vaše poroke. Ne glede na to, ali si želite klasično poročno torto, ki bo vašemu dnevu dodala eleganco, ali pa se odločite za nekaj edinstvenega in izvirnega, smo tu, da uresničimo vaše poročne sanje.

Poleg poročnih tort pa vam lahko pripravimo sladki butik, poln raznolikih minjonov ali domačih keksov, ki bodo zadovoljile prav vse okuse. Naša ponudba sladkih dobrot je raznolika in okusna.

DARILO ZA MLADOPOROČENCA

Dragi bodoči mladoporočenci,

Pri nas verjamemo v to, da poročni dan ne sme biti le eden izmed dni, temveč mora biti nepozabna izkušnja. Zato smo za vas pripravili posebno presenečenje, ki bo vašemu poročnemu dnevu dodalo še več čarobnosti.

Za vse pare, ki se odločite za svojo poročno pogostitev v Hotelu Paka, Restavraciji Jezero ali naročite catering Gorenja Gostinstva, pripravljamo posebno ponudbo:

1. Brezplačna nočitev z zajtrkom za mladoporočenca v apartmaju Hotela Paka. Želimo, da prvi dan vašega zakona preživita v našem udobnem in romantičnem okolju.

2. Nočitev z zajtrkom za poročni priči, skupaj za 4 osebe, s 30% popustom na dve dvoposteljni sobi v Hotelu Paka. Vaši zvesti priči bodo lahko uživali v udobnih sobah po posebno ugodni ceni.

3. Ostali svatje imajo -15% popusta na nočitev z zajtrkom. Želimo, da se vsi vaši gostje počutijo dobrodošle in udobno med vašo poroko.

4. Možnost urejanja, priprave in slikanja na dan poroke v Hotelu Paka. Naša prelepa okolica in elegantni prostori so kot nalašč za vaše poročne fotografije.

5. Darilni bon za sobotno večerjo za dve osebi v Haus Restavracijo. Obogatite svoje poročno doživetje z romantično večerjo za dve osebi.

Vse omenjene ugodnosti veljajo v primeru poroke nad 50 oseb. Želimo, da vaš poročni dan presega vaša pričakovanja, zato vam ponujamo to posebno darilo kot izraz naše zahvale za izbiro naših storitev.

Naj bo vaša poroka čudovita in polna nepozabnih trenutkov!

 

Kontaktirajte nas za več informacij in rezervacijo vašega posebnega dne

Marketing in prodaja:  prodaja.gostinstvo@gorenje.com  ali  +386 3 899 1267

Hotel Paka – Haus Restavracija: info@haus.si ali 041 440 165 

Restavracija Jezero: restavracija.jezero@gorenje.com ali 03 586 64 62

Catering: catering@gorenje.com ali 041 670 872

 

GALERIJA